Kontakt

Hvem er Juletræsmanden.dk

Vi er en lille familie ejet juletræsplantage, som sætter en stor ære i at have juletræer og pyntegrønt i kvaliteter og priser som tilfredsstiller alle. I 1999 blev ejendommen købt, og vi har siden arbejdet med juletræer og pyntegrønt som et bierhverv.

Følg os på Facebook

Vi lægger jævnligt billeder og information på Juletræsmandens Facebookside – her kan du også deltage i konkurrencer. Vi ses på Facebook!

Åbningstider

Pladsen har åbent fra sidste weekend i oktober til den 24. december kl. 07.00 – 20.00. Fæld Selv Juletræ hver weekend i december kl. 10.00 – 16.00.

Hvilken træsort skal jeg vælge?

Rødgran

Rødgran husker mange fra barndommen, som det lysegrønne slanke juletræ, med den helt karakteristiske skønne duft – vi har et udvalg af rødgran hos juletræsmanden, og er leverings dygtig i flere størrelser, både natur og formklippede.

 

Normanns ædelgran

Normanns ædelgran er gennem de sidste 30-40år blevet Danskernes foretrukne juletræ, grundet de flotte bløde mørkegrønne nåle, som holder længe i stuen – det er Juletræsmandens mest solgte.

 

Nobilis ædelgran

Nobilis ædelgran er juletræet for dem som ønsker et juletræ som oftest er mere etagereret, og farven går fra blå/grå til næsten helt kobolt blå – Juletræsmanden tilbyder også Nobelis juletræer.

Rødgran

Normanns ædelgran

Nobilis ædelgran

Kontakt os

Salg til private og Engros

40 82 91 59

Kontakt os her

Ansøvej 22, Fogtrup – 8653 Them

Køb juletræ hos Juletræsmanden.dk

At beslutte sig for hvilket juletræ, der skal stå i stuen, er en årligt tilbagevendende og hyggelig tradition for hele familien. Vi vil derfor gerne byde jer velkommen, når tiden er inde til at vælge et smukt juletræ og pyntegrønt.